Romeinen 10:15 Mobiel

Rocco Rausch en zijn gezin zijn vanuit een CAMA-gemeente vertrokken als ‘zendelingen’ naar het Brabantse land. Daar wonen en dienen we nu in de Evangelische Baptisten Gemeente Tilburg. Verder dienen we als CAMA-werkers door het hele land. O.a. om (s)preekbeurten te verzorgen, bijbelstudies te geven, en dergelijke. Het is ‘All for Jesus’!

Helaas heeft onze auto het twee weken geleden begeven en zijn we niet in staat om zo maar even een nieuwe neer te zetten. Daarom een actie om geld in te zamelen voor ‘Een Romeinen 10:15 mobiel’.

Ooit gaf een klein jongetje zijn twee broodjes en vijf visjes aan de Heer. In zijn handen is het groot geworden.  Wij zijn op zoek naar ‘kleine jongetjes’ die ons met een auto helpen willen.

Hoe doe je mee?

  1. Door een partner te worden. Mail even je naar roccorausch@gmail.com en dan stuur ik je graag het hele verhaal en voeg ik je graag toe aan de lijst van partners.
  2. Via de website van CAMA Zending (www.cama.nl/doneer) kun je jouw gift overmaken. Doe dit onder vermelding van ‘Een Romeinen 10:15 Mobiel’.
  3. Let op: de actie loopt tot 14 juli 2017.