Werkers


Mark en Bibi Hollander* – Azië


siluetaDe familie Hollander* werkt in Azië onder onbereikte volken door het runnen van een onderneming. Zij hanteren hier het zogenaamde Business as Mission (BAM) model.

*Omwille van veiligheid is dit niet hun echte naam

Hassan* – Midden Oosten


siluetaHassan* werkt vanuit Nederland voor CAMA in het Midden-Oosten (Jemen). Hij wil zijn geloof in God uitdragen door projecten te organiseren en gemeenten te begeleiden via CAMA Nederland. Hij kent de mensen, het land en de cultuur. Het werk blijft gevaarlijk maar hij vertrouwt op God.

*Omwille van veiligheid is dit niet zijn echte naam.

Anja Lijcklama a Nijeholt – Azië


AAEAAQAAAAAAAAUVAAAAJDJhNmMwYjY2LTAyN2UtNGNkNC1iNjlmLWVjZDE4YjcwOTYzYwAnja Lijcklama a Nijeholt doet op dit moment een Bijbelschool in Engeland. Ze oriënteert zich op zendingswerk onder Aziaten. Bidt u met ons mee voor haar?

Liêm en Hà Ngô Công – Tsjechië


Foto van Liem en HaLiêm en Hà Ngô Công, van oorsprong Vietnamees, wonen met hun dochter en zoon in Brno. Ze evangeliseren onder de Vietnamese bevolking en stichtten gemeenten in o.a. Brno, Kladno en Ostrava. Hun werk breidt zich steeds meer uit.

Marco en Marjolein Schuurmans – Suriname


images_MensenProjecten_Mensen_famSchuurmans

Marco en Marjolein Schuurmans werken onder de Wayana’s in het binnenland van Suriname. CAMA heeft hen in samenwerking met World Team in 2012 uitgezonden. Ze zijn bezig met toerusting van gemeenteleiders. Meer informatie over hun werk op: www.mjschuurmans.nl.

Jaap en Maaike de Vries* – Noord Afrika


siluetaJaap en Maaike de Vries* werken voor CAMA in Noord Afrika door het runnen van een onderneming maar ook door het ondersteunen van lokale gemeenten.

* Omwille van veiligheid is dit niet hun echte naam.

Wong – China


siluetaWong is zendingspartner van CAMA in China. Zij werkt hier met name met lokale gemeenten. Zij heeft veel ervaring opgedaan in Nederland met het werken onder chinezen.